Garageportar Göteborg

Bäst på garageportar

Övriga produkter

Industriportar, jalusier, rullgaller med mera

Industriportar

Våra industriportar är mycket användbara för ett flertal olika syften och lokaler: industrianläggningar, lastkajer, lager och offentliga byggnader bland annat.

Våra portar är flexibla och finns i tio olika konstruktionsutföranden. Detta gör att de kan installeras i anläggningar med exempelvis lågt tvärstycke, högt tak och andra specifika egenheter. Våra industriportar i Pro/Plus-serien kan installeras i öppningar upp till 8 meters bredd och 7 meters höjd.
Våra industriportar är tåliga och tål intensiv användning och uppfyller alla europeiska säkerhetsstandards.

Jalusier

Vi erbjuder även en rad olika jalusier, som passar perfekt i miljöer där man inte vill ha någon insyn. Alla våra jalusier är producerade med trygghet och säkerhet i fokus. I vårt utbud snygga, säkra och skyddande jalusier hittar du rullgaller, rulljalusier, jalusier i stål, aluminium och trä i ett stort antal storlekar och utföranden. Du kommer garanterat att hitta den jalusi du behöver i vårt utbud.

 

Rullgaller

Vi har även ett brett utbud kvalitativa rullgaller som ger trygghet och säkerhet. Passar perfekt där man vill ha viss insyn utan att behöva tumma på säkerheten. Skyltfönster på butiker och restauranger är sammanhang där våra rullgaller passar utmärkt. Varianter finns i stål, aluminium, alla uppfyller högt ställda säkerhetskrav. Vi har även flera motordrivna modeller.

Saxgaller

Saxgaller fungerar som ett kraftigt och tryggt skydd mot inbrott. Dessa galler finns som enkelgaller eller pargaller. För att golvöppningen ska vara hinderfri så har våra saxgaller en uppfällbar bottenskena. Saxgaller kan monteras både ut- och invändigt. Standardfärgerna är vitt och svart, men även andra nyanser kan erhållas.

Saxgaller passar bra till exempel i butiker och köpcentra, men fungerar också som avskärmning eller uppdelning av lokaler. De är även funktionella som ett alternativ till gallergrindar i bostadsrätter.

Skjutgaller

Vi har även ett stort utbud skjutgaller. Ett klassiskt skjutgaller smälter in i omgivningen och ger ett diskret skydd. Vi har skjutgaller i olika utföranden som passar in i de flesta miljöer, som kontor, sjukhus, butiker och skolor. Ett bra skjutgaller är ett mycket bra stöldskydd. Vi har både modeller som antingen ger viss insyn eller är helt insynsskyddade.

Gallergrindar

En gallergrind i smide är ett utmärkt komplement till upprullningsbara galler och jalusier. Våra gallergrindar finns både med öppningsbara och fasta galler. Smidet kan placeras både utomhus och inomhus och är ett mycket bra alternativ till rulljalusi när man vill hålla ner kostnaden.

Vi har även utvecklat ett nytt sätt att förstärka gallergrindar med cylinder. På detta sätt förstärker vi låset, som ibland kan vara gallergrindens svaga punkt. Detta system är mycket lätt att installera.

Övriga tjänster

Vi kan även hjälpa till med kameraövervakning, stängsel, larm och lås och säkerhetsdörrar och en hel del annat. 

Vi kan ordna säkerhetslösningen, oavsett hur dina behov ser ut. 

 

Rullgaller, jalusier, kamerövervakning och mycket annat.!