Garageportar Göteborg

Bäst på garageportar

Garageportar

VÅRA GARAGEPORTAR TÄCKER ALLA BEHOV

För oss handlar valet av garageportar inte enbart om säkerhet eller om ett bättre inomhusklimat – det handlar lika mycket om att de ska passa in i omgivningen. Vi vet att garageportar påverkar hela husets exteriör – betydligt mer än vad man tror – och därför ska också våra kunder kunna välja och matcha sina garageportar efter hur deras hus ser ut i övrigt. Kontakta oss redan idag för en offert eller om du har övriga frågor om våra garageportslösningar. Vi finns att nå via kontaktformuläret eller på telefon: 08-556 616 70


Brett sortiment att välja av

Vi erbjuder därför modeller, färger och paneler som ska kunna passa och täcka alla behov – har du ett äldre hus i Göteborg eller en modernare variant så är det inga som helst problem, garageportar från oss kommer i designer framtagna för alla olika husmodeller. Vi ligger i framkant – både gällande priser, design, säkerhet och isolering. 

Om vi börjar med att presentera lite kortfattat hur våra modeller ser ut så kan vi ge en lite klarare bild. Hör gärna av dig om det är något som är oklart så förklarar vi gärna närmare.

Standard garageportar

Denna modell är framtagen med en balansering via dragfjädrar – något som har en stor fördel i att detta möjliggör portens rörelse och även att det förhindrar en spontan sänkning. En annan stor fördel för dig som kund gällande Standard Garageportar är att själva monteringstiden är väldigt kort.

Du kan beställa Standard Garageportar och får dem installerade av oss till ditt hus i Göteborg inom loppet av 2.5-3 timmar och detta är också ett skäl till att just denna modell är väldigt populär bland våra kunder.

Modellen Standard för dina garageportar passar också de flesta öppningar och det enda som krävs är att en fri höjd om 100 mm finns – något som också är perfekt då vi under tiden kan ta bort dina gamla gångjärn.

standard garageport

Gällande säkerheten för denna modell av garageportar använder vi oss av en patenterad lösning kallad fjäder-i-fjäder som innebär att denna modell är extra säker och skapar en trygghet för dig och din familj i Göteborg.

Vidare kan vi nämna att rullfästen gör att montering av dörrbladen både blir snabb och säker och att reparation – om något mot förmodan skulle gå sönder – även den blir väldigt billig. Detta tack vare en unik lösning i form av att spänningen av fjädrar både kan ökas – och minskas vid behov vid monteringen.

Standard Garageportar är ett bra alternativ för alla garage i Göteborg för hus, fritidshus och med hänsyn till parkeringen.

Klassisk garageport

Denna modell skiljer sig lite mot Standard och här ser vi främst att denna för sin balansering är utrustad med drivfjädrar ovanför dörrporten istället för dragfjädrar. Detta har fördelar i att man når en jämlik kabel- och repspänning tack vare att man ansluter två delar av en axel. Då tillåter garageportarna det justerbart anslutna fästet så att du kan vrida dessa mot varandra.

Vid denna klassiska variant av garageportar medföljer även – utan kostnad – säkerhetsanordning så att varje torsionfjäder är försedd med en särskild anordning som hindrar dörrbladet från att falla. Det finns även speciella gångjärn av rostfritt stål som ger en betydligt längre hållbarhet och gör att du kan njuta av dessa garageportar under en längre tid i Göteborg.

klassisk garageport

Gällande montering kan denna ske enligt tre stycken olika alternativ; hög, standard och låg – något som gör att dessa garageportar passar de flesta öppningar i Göteborg. Här bör man dock se till att hålla en fri höjd på 100 millimeter för manuell styrning och 125 mm för elstyrning. Vi hjälper gärna till att se över hur det ser ut hos just dig och ditt hus i Göteborg och hur installationen ska ske på bästa sätt.

Kontakta oss idag

Vi har garageportar som passar alla typer av hus i Göteborg och du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag.

Du når oss via mail, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret som du ser till höger på sidan. Vi återkommer så fort vi kan och ser fram emot att hjälpa just dig.

 

Kontakta oss redan idag!